Wegdromen in een Saksische boerderij

Veilig, Schoon en Comfortabel

Om voor onze gasten en voor ons een veilige en werkbare omgeving te garanderen hebben wij de volgende maatregelen genomen:

Wij zullen u - zoals altijd - hartelijk begroeten, maar geen handen schudden. We houden 1,5 meter afstand.

We zijn schoon en reinigen deurknoppen, tafels en stoelen na elk gebruik. Overal staan flessen met desinfecterende middelen; maakt u hiervan a.u.b. gebruik

Onze hotelgasten vragen wij om het toilet op hun hotelkamer te gebruiken.

Wij verzoeken u om zoveel mogelijk per pin te betalen.

Wij serveren ontbijt en maaltijden in ons restaurant. Geeft u a.u.b. aan hoe u wilt dat wij dit bij u serveren. Wij willen dit graag aan tafel doen, maar op uw verzoek kunnen wij uw gerechten ook op bijzettafels plaatsen.

Wij gaan uit van de verantwoordelijkheid van een ieder. Onze gasten zijn net zo gezond als wij zijn. Voelt u zich niet goed? Wacht dan met uw bezoek aan ons hotel / restaurant.

Op deze manier maken wij van uw komst naar 't Heinenhoes een veilige en comfortabele verblijf. 

 

"Gratis WiFi is standaard, maar bij 't Heinenhoes geniet je ook van een gratis ontbijt!"

Logeren in de oude koestallen onder het riet of in de "pinkenschuur" waar eerder het jongvee stond.

Natuurlijk in een kamer die is voorzien van alle moderne gemakken, in een heerlijk rustige omgeving. U zult wakker worden van de stilte.

En 's morgens snuift u de geur van vers gebakken brood! Kortom, een DroomHotel.

Wij hebben acht tweepersoonskamers. Op een aantal kamers kunnen we een bed bijplaatsen, zodat u met meerdere personen op deze kamers kunt verblijven.

Alle kamers zijn op de begane grond, dus gemakkelijk te bereiken. En parkeren kunt u op ons eigen terrein dus helemaal Gratis! Fietsen kunt u stallen in onze afgesloten schuur en daar is ook de mogelijkheid om een elektrische fiets op te laden.

Wij streven er naar om de kamers voor aankomende gasten om 12:00 beschikbaar te hebben. Om dat te realiseren is de uiterste uitchecktijd 11:00 uur.

Anderen ligt in een prachtig natuurgebied, bij uitstek geschikt om wandelend of per fiets te verkennen. Wilt u ontspannen trappen of uw eigen fietsen niet meebrengen: wij hebben twee elektrische fietsen voor de verhuur.

 

Huisdieren zijn in ons hotel niet toegestaan.