Wegdromen in een Saksische boerderij

"Gratis WiFi is standaard, maar bij 't Heinenhoes geniet je ook van een gratis ontbijt!"

Logeren in de oude koestallen onder het riet of in de "pinkenschuur" waar eerder het jongvee stond.

Natuurlijk in een kamer die is voorzien van alle moderne gemakken, in een heerlijk rustige omgeving. U zult wakker worden van de stilte.

En 's morgens snuift u de geur van vers gebakken brood! Kortom, een DroomHotel.

Wij hebben acht tweepersoonskamers. Op een aantal kamers kunnen we een bed bijplaatsen, zodat u met meerdere personen op deze kamers kunt verblijven.

Alle kamers zijn op de begane grond, dus gemakkelijk te bereiken. En parkeren kunt u op ons eigen terrein dus helemaal Gratis! Fietsen kunt u stallen in onze afgesloten schuur en daar is ook de mogelijkheid om een elektrische fiets op te laden.

Wij streven er naar om de kamers voor aankomende gasten om 12:00 beschikbaar te hebben. Om dat te realiseren is de uiterste uitchecktijd 11:00 uur.

Anderen ligt in een prachtig natuurgebied, bij uitstek geschikt om wandelend of per fiets te verkennen. Wilt u ontspannen trappen of uw eigen fietsen niet meebrengen: wij hebben twee elektrische fietsen voor de verhuur.

 

Huisdieren zijn in ons hotel niet toegestaan.

 

Brainstorm & Team Building

Kwaliteit, Kleinsschalig en Kraakhelder, dat zijn onze Kernwaarden.

Ook op het gebied van vergaderingen en brainstormsessies hebben wij een ruime ervaring. U huurt het hele hotel en restaurant af met uw team en wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Een hele dag brainstormen of vergaderen met lunch en diner, natuurlijk voldoende koffie of thee en drankjes en ook een (gezond) hapje tussendoor. Het kan allemaal en na afloop kunt u blijven logeren in ons DroomHotel. Zo bent u de volgende dag weer fris!