Eten

Dineren in onze eetkamer

Eetkamer. Het woord zegt het al: kleinschalig. Kersvers en verrassend zijn hier de trefwoorden waarmee we u graag verleiden om te komen dineren. Zoals onze gasten vaak zeggen (na een dag fietsen of wandelen): “Je hoeft je nergens meer druk over te maken. Eerst een aperitief en daarna verrast worden met een heerlijk menu!”

 

Wintergerechten

Zijn jullie erbij? Iedere zaterdagavond een vijfgangen Winterproeverij!
Genieten van kleine gerechtjes met winterse gerechtjes. We serveren stoofpotjes en stoofpeertjes, Maken desserts met "warme" smaken zoals chocolade en noten en tussendoor proef je ook nog kaas uit onze streek. Kortom, we maken een heerlijke culinaire combinatie van de ingrediënten die dit seizoen zo speciaal maken. En uiteraard schenken we bij ieder gerecht een bijpassende wijn.

 

Verrassingsmenu

Wij hebben geen "traditionele" menukaart, maar wij vertellen u - onder het genot van een apertitief - graag wat wij vandaag serveren.We werken met dagverse producten die door onze leveranciers worden aangeboden. Ingrediënten van het seizoen en vers! En daarmee maken wij een verrassend menu. Wilt u vegetarisch eten? Dat kan natuurlijk ook, maar laat u dat even van te voren weten.

Wij adviseren u een Proeverij Menu samen te stellen, maar u kunt de gerechten ook afzonderlijk bestellen.

Voorgerecht vanaf onze plank  9.50 p.p.

Hoofdgerecht  24.50

Bordje met regionale kazen 7.50

Zoet dessert van huisgemaakt ijs en gebak 7.50

Driegangen Menu 37.50 p.p.

Viergangen Menu 45.00 p.p.

 

Onze eetkamer is erg gezellig om met z'n tweeën te genieten van heerlijke gerechten, maar ook voor (kleine) gezelschappen is het zeer geschikt!

Graag zien wij uw reservering tegemoet en zorgen we voor een culinaire verrassing.