Eten

Dineren in onze eetkamer

Eetkamer. Het woord zegt het al: kleinschalig. Kersvers en verrassend zijn hier de trefwoorden waarmee we u graag verleiden om te komen dineren. Zoals onze gasten vaak zeggen (na een dag fietsen of wandelen): “Je hoeft je nergens meer druk over te maken. Eerst een aperitief en daarna verrast worden met een heerlijk menu!”

Wij hebben geen menukaart waaruit u uw menu samensteld, maar wij vertellen u - onder het genot van een apertitief - graag wat wij vandaag serveren.We werken met dagverse producten die door onze leveranciers worden aangeboden. Ingrediënten van het seizoen en vers! En daarmee maken wij een verrassend menu. Van twee, drie of vier gangen en altijd heeft u de keus of u vis of vlees wilt eten. Wilt u vegetarisch eten? Dat kan natuurlijk ook, maar laat u dat even van te voren weten.

Wij starten met een proeverij van voorgerechtjes die wij per tafel serveren, dit geeft zo’n heerlijk anti pasti gevoel. Een lekker glaasje, een lekker hapje, gezellig bijpraten en daarbij proeven van streekgebonden en lekkere voorgerechtjes met eigengebakken brood (meel van de Woldmolen) en een pittige olijfolie.

Voor het hoofdgerecht maken wij, op uw verzoek, een combinatie van vis- (dat halen wij bij van der Zee) of vleessoorten (uit eigen streek van ABZ uit Anloo), zodat ook hier meerdere smaken aan bod komen. Wij serveren hierbij diverse groentesoorten uit eigen tuin en een aardappelgerecht.

De derde gang kan zijn een bordje kaas met kaassoorten uit eigen regio. (Deze komen van kaasmakerij Karwei).

De vierde gang bestaat uit een zoet dessert met huisgemaakte patisserie en eigen gemaakt ijs - vaak van vers fruit. Graag vertellen wij u wat het menu te bieden heeft en overleggen wij uw keuze.

Natuurlijk serveren wij graag een bijpassend wijnarrangement, de wijnkeuze is divers en alles per glas. Speciaal voor de BOB hebben wij een arrangement met "kleine glaasjes"!

 De prijzen van onze menu’s zijn:

Tweegangen Menu € 29.50 p.p.

Driegangen Menu € 37.50 p.p.

Viergangen Menu € 45.00 p.p.

 

Wij hebben ook een kleine lunchkaart met spannende gerechten. Kom eens langs en geniet op ons zonnig terras van een heerlijke lunch!

Onze eetkamer is erg gezellig om met z'n tweeën te genieten van heerlijke gerechten, maar ook voor (kleine) gezelschappen is het zeer geschikt!

 

Graag zien wij uw reservering tegemoet en zorgen we voor een culinaire verrassing.