De Kerstverleiding van 2020

December staat natuurlijk in het teken van warmte en gezelligheid en in deze lastige (corona) tijden hebben we daar meer dan ooit behoefte aan. Wij willen - zoals elk jaar - ook de Kerstdagen  in feestelijke sfeer vieren, maar ook zoals u ons kent: kleinschalig, gezond en veilig en met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Dus kom lekker met z'n tweeën een paar dagen er tussen uit of met familie en vrienden gezellig genieten van een uitgebreid diner met een stukje wild, een visje, fijne kazen en heerlijke desserts. Samen met mooie wijnen en een gezellige ambiance. En dan graag met een laagje witte sneeuw. Dat willen wij graag verzorgen, hoewel we de sneeuw natuurlijk niet kunnen garanderen.

 

Ook dit jaar bestaat ons Kerst Arrangement weer uit drie overnachtingen met uitgebreid ontbijt en heerlijke diners op alle avonden.

U komt aan op 24 december en dan serveren we een driegangen verrassingsmenu.

Op Eerste Kerstdag ontvangen wij u met een toepasselijke Kerstcocktail met een amuse en daarna serveren we een avondvullende Proeverij van zeven gangen met allerlei kleine gerechtjes. Koffie en friandises sluiten het diner af.

Op Tweede Kerstdag serveren we een viergangen Dégustation Menu. Na het ontbijt op 27 december checkt u uit.

Uiteraard schenken wij bij de gerechten ook heerlijke wijnen. Op verzoek maken wij een bijpassend wijnarrangement. Geen overvolle glazen, maar heerlijk om te nippen!

De prijs voor het arrangement van drie nachten is € 312,50 per persoon. Deze prijs is exclusief het wijnarrangement.

BOEK NU!